Markus Jakobsson ansatt som ny sjef - SmartRetur fortsetter satsingen i Sverige

December 2, 2020
Markus Jakobsson ansatt som ny sjef - SmartRetur fortsetter satsingen i Sverige

Det strategiske arbeidet med å gjøre SmartRetur til markedsleder i Sverige tar en ny vending, og fra DFDS Sverige kommer Markus Jakobsson inn som ny administrerende direktør. Jakobsson har lang fartstid fra transport- og logistikkbransjen, og er for noen et kjent ansikt sa han var salgssjef for SmartRetur i Sverige for mange år siden. Siden den gangen har selskapet vokst, og ikke minst, fusjonert inn PSRS som har gitt SmartRetur en fullverdig nasjonal tilstedeværelse med punkter og distribusjon fra nord til syd, øst og vest.

-Jeg gleder meg til å komme tilbake til fremtidens selskap, men et selskap som nå har fått en komplett setup og struktur. SmartRetur har systemene, menneskene og ikke minst teknologien som skal til for å profesjonalisere svensk returlogistikk – enten den vil eller ikke. For selv om det er mange som tviholder på den gamle og manuelle måten å gjøre ting på, så er krav til miljø og effektivitet en helt annen i dag enn den var for bare fem-seks år siden. Vi skal lede an ved å sette kundene først, og ved å tenke sømløs flow i Sverige og Norden, sier Markus Jakobsson.

Konsernsjef Søren Eriksen i SmartRetur gruppen er storfornøyd med å få tilbake Jakobsson på laget, og mener at det svenske «landslaget» nå er toppet.

- Markus er en vinnertype. Sympatisk og hardtarbeidende, og en som ikke gir seg før kundene er fornøyde. Han er riktig person for å fullføre produktsatsingen vår i Sverige, og en ressurs når vi som et nordisk selskap ser fremover til enda tettere samarbeid over enda flere landegrenser, avslutter Eriksen.

Markus Jakobsson begynner den 1. januar 2021 og vil være basert i SmartReturs nye kombinerte kontor- og lagerlokaler i Göteborg.